KWB Bel

Welkom bij KWB Bel

KWB Bel staat voor een boeiende vereniging met een waaier aan interessante activiteiten waar iedereen zich thuis voelt. Ontspanning, sport en activiteiten waar het gezin centraal staat, zijn onze voornaamste troeven, daarnaast willen we cultuur en vorming niet over het hoofd zien.

Jaarprogramma werkjaar 2016/1017

Ons nieuw jaarprogramma komt er zeer binnenkort aan.

Hou onze site dus zeker in de gaten.

Volg ons vanaf nu ook op twitter en instagram
https://twitter.com/kwb_bel
https://www.instagram.com/kwb_bel/

Binnenkort

Pokeravond

Zin om met een groep vrienden (nog beter) te leren pokeren? KWB Bel organiseert voor de eerste maal een heus pokertornooi. Het tornooi staat open voor de beginnende en de gevorderde pokerliefhebber (m/v)  van Bel.

Ben je niet vertrouwd met het pokerspel … geen probleem. Voor aanvang van het tornooi worden pokerregels stapsgewijs uitgelegd aan de hand van eenvoudige voorbeelden. Als geheugensteun is er voor elke speler een handige overzichtsfiche.

Zoek het vat 2016

VERGEET POKEMON, ZOEK HET VAT !

Vanaf 30 september 2016 organiseert KWB-Bel het spel Zoek-Het-Vat. Een leeg vat bier is begraven op het grondgebied van de stad GEEL. Tips leiden naar de plaats waar het vat begraven ligt. De persoon of personen, die als eerste dit vat opgraaft en belt naar een van de GSM-nummers die op het vat kleven, wint de wedstrijd. Je kan alleen op zoek of samen met vrienden/vriendinnen. 
Registreren voor deelname is gratis maar verplicht.