KWB Bel

Wandeling

×

Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.
31
Mar
2019
10:30

Op zondag 31 maart 2019 trekken we er met de KWB nog eens op uit om te gaan wandelen in het verre Limburg.

We gaan wandelen in de bossen van Achel. De afstand is 14 km en loopt langs bossen en velden. ’t Zijn rustige begaanbare wegen en het parcours is ook geschikt voor buggy’s.

We vertrekken stipt om 10.15 uur aan onze kantine, Bruul zonder nummer, en laten niemand achter (haha). Zo kunnen we vertrekken met de wandeling om 11.15uur.

Voor diegene die rechtstreeks naar de bestemming willen rijden is hier het adres:

Domein De Bever / Beverbekerdijk 50 /3930 Hamont-Achel.

We vertrekken aan Domein de Bever en wandelen vervolgens  naar het Mulke waar we onze picknick (deze is zelf mee te brengen) zullen verorberen. Drank kan je ter plaatse nemen. Na het eten gaan we verder via het kasteel van Beverbeek naar de Achelse kluis waar we spijtig genoeg binnen, (grote werken buiten op het terras ) onze dorstige kelen kunnen lessen met een goede trappist. Nadien stappen we verder naar het Domein de Bever waar we rond 16.00 uur zullen aankomen .

Nadien rijden we terug naar Bel en. Voor diegene die graag nog een hapje nuttigen spreken we af in De Kleine Volmolen. Wij vragen dat jullie inschrijven voor 22 maart 2019. Zowel voor de wandeling  als voor het eten achteraf. Zo kunnen wij tijdig reserveren .

 

Samenvatting:

10.30 uur vertrek auto’s aan de kantine

11.15 uur vertrek wandeling

16.00 uur einde wandeling

??????  einde

Inschrijven kan via onderstaand formulier.

 

Mvg,

het KWB wandelteam

 

 

Datum: 
31-03-2019 10:30